Foto av Risröra med vitkål och soltorkade tomater från WW ViktVäktarna

Risröra med vitkål och soltorkade tomater

8
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En läcker och snabblagad vegetarisk rätt som mättar gott.

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl, gärna fullkorn

Rapsolja

1 tsk

Lök

¼ st, gul/gula

Vitkål

½ klyfta(or)

Soltorkade tomater, torra

2 st, blötlagda

Paprika

1 st

Sockerärter

1 dl

Citronpeppar

1 krm

Parmesanost

½ msk

Solroskärnor

½ msk

Instruktioner

  1. Koka riset. Hacka löken och stimla vitkålen, tomaterna och paprikan. Stek grönsakerna i olja i en stekpanna. Smaka av med salt, citronpeppar eller vitlökssalt. Häll upp riset på tallriken och lägg på grönsaksblandningen. Strö över parmesan och solroskärnor.