ViktVäktarna - Rödbetssallad med yoghurtdressing

Rödbetssallad med yoghurtdressing

1
Points® value
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Portioner
10
Svårighetsgrad
Lätt
En riktig klassiker på julbordet och ett måste för många. Testa denna smarriga variant med yoghurtdressing, fräscht!

Ingredienser

Turkisk yoghurt 3,5%

2 dl

Majonnäs, lätt 30%

1 msk

Ättikssprit

½ msk

Salt

2 krm

Peppar

1 krm

Socker

1 krm

Rödbetor, förkokta

500 g

Äpple

1 medelstor(t)/medelstora, rött

Instruktioner

  1. Blanda ihop yoghurt, majonnäs, ättika, salt, peppar och socker till en dressing.
  2. Hacka rödbetor och äpple och blanda med yoghurtdressingen. Låt stå en stund och smaka av.