Rosépepparbiffar med ugnsrostad potatis
15
Points®
Total tid
1 tim
Förberedelse
30 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Läckra nötfärsbiffar med smak av rosépeppar serverade med rostade rotfrukter och en smakrik rosépepparsås.
Ingredienser
Potatis
500 g
Butternutpumpa
1 bit(ar)
Palsternacka
2 medelstor(t)/medelstora
Rapsolja
2 tsk
Mjölk 0,5%
1 dl
Ströbröd (skorpmjöl)
2 msk
Lök
1 st, gul/gula
Nötfärs 10%
500 g
Salt
1 tsk
Rosépeppar
½ msk, krossade korn
Köttbuljongtärning
1 st
Ägg
2 st
Margarin flytande 80%
2 tsk
Rosépeppar
1 msk, korn
Margarin flytande 80%
1 tsk
Köttbuljongtärning
1 st
Mjölk 0,5%
2 dl
Majsstärkelse (redning)
1 msk
Tomatpuré
1 msk
Japansk soja
1 tsk