Rostad brysselkål- och sötpotatissallad med halloumi
10
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Vilken god sallad! Sötpotatis, brysselkål, halloumi, groddar och granatäpple. Dressad med en syrlig dressing med lite sting i.
Ingredienser
Brysselkål
500 g
Sötpotatis okokt
500 g
Olivolja
½ msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
½ tsk
Halloumi
150 g
Olivolja
½ msk
Alfalfagroddar
70 g
Granatäpple
1 st
Olivolja
1 msk
Vatten
1 msk
Balsamvinäger
4 msk
Chilipeppar
½ st, röd/röda
Vitlök
1 klyfta(or)
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm