ViktVäktarna - Rostad ravioli med tomatsås

Rostad ravioli med tomatsås

4
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
8
Svårighetsgrad
Lätt
St. Louis style ravioli är ett ikoniskt recept där färdigköpt ravioli friteras och serveras med en tomatsås som dippa. Det är också kanske världens lättaste snacks eller förrätt till festen. Denna variant rostar vi gyllenbrun i ugnen tillsammans med oregano och parmesan.

Ingredienser

Ägg

1 st

Tortellini, färsk

250 g, ostfyllning

Parmesanost

¾ dl

Oregano

1 tsk, torkad

Tomatsås

2 dl

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180°:
  2. Vispa upp ägget och blanda med ravioli, parmesan och oregano i en skål så att all pasta täcks.
  3. Sprid ut på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen tills de fått ordentligt med färg, ca 10-15 minuter.
  4. Värm tomatsås enligt anvisning på förpackningen. Servera som dippsås till den krispiga raviolin.