Rostade grönsaker och grillost med mangosås
9
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Du vet när du står och steker grillost (eller halloumi för den delen) på en meters avstånd med kökets längsta stekspade, bakom ditt största grytlock eller iklädd dykdräkten p.g.a. brännande oljestänk? Sluta med det! Släng istället in den i ugnen, stäng luckan och njut av hur den blir alldeles gyllenbrun – helt utan brännskador.
Ingredienser
Purjolök
1 medelstor(t)/medelstora
Blomkål
1 stor(t)/stora
Broccoli
2 stånd
Morot
4 medelstor(t)/medelstora
Olivolja
½ msk
Grillost
200 g
Grekisk yoghurt 0%
2 dl
Mango chutney
2 msk
Sambal oelek
1 tsk
Vitlök
1 klyfta(or)
Ruccola
65 g