Rostbiff i pita med hummus och chimichurri
9
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Denna busenkla rätt med rostbiff i pita går inte av för hackor! Förutom rostbiff fyller vi pitabröden med krämig yoghurthummus och krispig sallad med chimichurri - så gott och så enkelt!
Ingredienser
Lök
1 st, röd/röda
Cocktailtomater
250 g
Pitabröd
4 st
Ärtskott
100 g
Rostbiff
200 g, skivad
Kikärter, konserv
200 g
Matlagningsyoghurt 8%
1 dl
Vitlök
1 klyfta(or)
Persilja
1 knippe(n)
Citron
½ st
Spiskummin
½ tsk
Paprikapulver
½ tsk
Persilja
1 knippe(n)
Koriander
1 knippe(n)
Vitlök
2 klyfta(or)
Rödvinsvinäger
1 msk
Olivolja
1 msk
Chili flakes
1 tsk