Foto av Rostbiffsrullar med machésallad från WW ViktVäktarna

Rostbiffsrullar med machésallad

6
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Härliga fyllda rullar i ett hav av gott grönt.

Ingredienser

Potatis

1 st

Grönsaksbuljong

2½ dl

Cottage cheese, naturell 1,5%

2 dl

Krasse

3 msk

Rostbiff

12 skiva(or)

Sallad

150 g, 2 påsar machésallad

Vitvinsvinäger

2 msk

Gräslök

½ msk, hackad

Muskotnöt

½ krm

Rågbröd grovt med hela korn

2 skiva(or), stor(t)

Instruktioner

  1. Skala och koka potatis mjuk i buljong. Låt den kallna. Mosa potatisen och blanda med cottage cheese och krasse. Krydda med salt och peppar. Fördela blandningen på rostbiffsskivorna och rulla ihop. Skölj och slunga salladen. Blanda samman en dressing av vinäger, gräslök och muskotnöt, krydda med salt och peppar. Fördela salladen på tallrikar och ringla över dressingen. Lägg på rostbiffsrullarna. Rosta brödet, dela i trekanter och servera