Foto av Rostbiffssallad från WW ViktVäktarna

Rostbiffssallad

7
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Härlig sallad med morötter och rödbetor serverad med cottage cheese och rostbiff.

Ingredienser

Rostbiff

250 g

Morot

3 medelstor(t)/medelstora, 2-3

Rödbetor, färska

5 st, 4-5

Lök

1 medelstor(t)/medelstora, rödlök

Rapsolja

2 tsk

Sallad

100 g, salladsmix

Cottage cheese, naturell 1,5%

250 g

Persilja

3 msk, 2-3 msk bladpersilja

Instruktioner

  1. Skala och dela morötter och rödbetor i mindre bitar. Lägg i en ugnsform tillsammans med lök i klyftor. Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Baka i ugn 225° ca 20-25 minuter. Blanda med salladen. Servera rostbiffen med grönsaker, cottage cheese och persilja.