Ryggbiff med bön- och parmesanmos och svampsås
11
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Lyxmiddag på under 15 minuter, är det ens möjligt tänker du? Ja, du tittar på den! Ryggbiff serverad med svampsås och ett ljuvligt bönmos smaksatt med citron, parmesan, vitlök, senap och persilja. En perfekt fredagsmiddag med andra ord.
Ingredienser
Skogschampinjoner
200 g
Rapsolja
3 tsk
Ryggbiff nöt
800 g, 4 skivor
Vitlök
4 klyfta(or)
Senap
2 tsk, grovkornig
Kycklingbuljong
2½ dl, 2 ½ dl vatten + 1 kycklingbuljongtärning
Fraiche 5%
1 dl
Citron
½ st
Cannellinibönor, konserv
3 dl
Parmesanost
2 dl
Senap
2 msk
Bladpersilja
1 knippe(n)
Haricots verts
200 g