Ryggbiff med mustig sås
10
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Stekt ryggbiff med rotsaker och läcker kantarellsås. Riktigt höstiga smaker, passa på att laga denna rätt när den svenska svampsäsongen är igång!
Ingredienser
Ryggbiff nöt
600 g
Margarin flytande 80%
3 tsk
Morot
3 medelstor(t)/medelstora
Palsternacka
1 medelstor(t)/medelstora
Potatis
6 st
Vitlök
2 klyfta(or)
Lök
1 st, röd/röda
Rapsolja
2 tsk
Haricots verts
200 g
Timjan
1 msk, några kvistar
Kantareller
150 g
Kalvfond
2 msk
Vatten
2 dl
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
2 dl
Majsstärkelse (redning)
1 msk