Foto av Ryggbiff med rissallad från WW ViktVäktarna

Ryggbiff med rissallad

10
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Mättande ryggbiff som serveras med bulgur och en blandning av saftiga grönsaker. Enkelt, men åh så gott!

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Senap (dijon)

½ tsk

Balsamvinäger

1 tsk

Vatten

1 msk

Minimajs

20 g, 4 styck

Purjolök

1 bit(ar)

Cocktailtomater

4 st

Sallad

1 dl

Solroskärnor

½ msk

Ryggbiff nöt

125 g

Rapsolja

1 tsk

Instruktioner

  1. Koka riset enl förp, låt svalna. Rör samman senap, vinäger, vatten, salt och peppar till en dressing och häll över riset. Blanda ner majs, hackad purjolök, halverade tomater och sallad. Strö över solrosfrön. Stek ryggbiffen i olja och servera till salladen.