Foto av Schnitzel och rödkålswok från WW ViktVäktarna

Schnitzel och rödkålswok

8
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Härligt gott, fräscht och nyttigt med läckra smaker och färger.

Ingredienser

Bulgur, okokt

1 dl

Schalottenlök

1 st

Rödkål, färsk

400 g

Skinkstek, benfri (fett bortskuret)

250 g

Äpple

1 medelstor(t)/medelstora

Rapsolja

2 tsk

Kummin

½ tsk

Persilja

1 msk

Instruktioner

  1. Koka bulgur. Strimla lök, kål och kött. Kärna ur och tärna äpplet. Hetta upp en stekpanna med olja. Bryn först köttet i olja och tillsätt sedan grönsakerna och sist äpplet. Krydda med salt, peppar och kummin. Strö över persilja och servera med bulgur.