Foto av Semestergryta från WW ViktVäktarna

Semestergryta

12
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En snabblagad gryta som du snabbt tillagar när du vill få tid över till annat. De härliga smakerna för tankarna till andra breddgrader...

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

500 g

Zucchini (squash)

1 medelstor(t)/medelstora

Paprika

2 st, gul och röd

Chilipeppar

½ st, röd/röda

Salladslök

2 st

Rapsolja

2 tsk

Ingefära

1 msk, färskriven

Vitlök

2 klyfta(or), pressade

Kokosmjölk, lätt

400 g, 1 burk

Hönsbuljong

1 dl

Äggnudlar okokta

250 g

Sallad

70 g, 1 påse blandad

Lime

1 st, i klyftor

Instruktioner

  1. Koka nudlarna. Strimla kyckling, chili och salladslök, tärna squash och paprika. Hetta upp en stekpanna med olja och ingefära. Woka kyckling och tillsätt grönsaker och finhackad vitlök, låt det fräsa en stund. Häll på kokosmjölk och buljong, låt det småkoka ca 5 minuter. Krydda med salt, peppar och ev koriander. Servera med nudlar, sallad och lime.