Senapsbiff med sparrisbroccoli- och päronsallad
8
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Oxfilé med ett lager av senap, honung och timjan stekt till perfektion och sedan serverad med färskpotatis och en annorlunda, men ljuvlig, sallad på fänkål, sparrisbroccoli, picklad lök och päron. En härlig och somrig bjudrätt som ni kommer göra om och om igen!
Ingredienser
Färskpotatis
800 g
Senap
1½ msk
Honung, flytande
1½ tsk
Timjan
1 msk, hackad
Lök
½ st, röd/röda
Fänkål
1 medelstor(t)/medelstora, liten
Päron
1 st
Sparrisbroccoli (Bellaverde)
200 g
Socker
½ tsk
Balsamvinäger
3 tsk
Rapsolja
1 tsk
Oxfilé
500 g
Olivolja
1 tsk