Senapsstuvad kål med isterband och middagskorv
12
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
För alla oss som älskar isterband gäller det att tänka lite smart. Servera den mer som krydda än som huvudrätt så får du den härliga smaken, utan att den spräcker Pointsbudgeten. Här serverar vi den därför smulad över en plåt med vanlig middagskorv, rotfrukter och tomater med senapsstuvad kål vid sidan av.
Ingredienser
Cocktailtomater
250 g
Morot
3 medelstor(t)/medelstora
Svartrot
3 st
Örtsalt
½ tsk
Korv 9%
400 g
Isterband
1 stor(t)/stora
Vitkål
400 g
Grönkål
150 g
Rapsolja
1 tsk
Senap
1 msk
Vetemjöl
1½ msk
Mjölk 0,5%
4 dl