Foto av Sillshots från WW ViktVäktarna

Sillshots

4
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
6
Svårighetsgrad
Lätt
Den här läckra sillblandningen serveras i snapsglas för bästa effekt. En fullträff på midsommar!

Ingredienser

Matjessill konserv

125 g

Ägg

1 st, hårdkokt

Lök

1 st, röd/röda

Äpple

1 medelstor(t)/medelstora, litet

Kaviar (typ Kalles)

1 msk

Fraiche 5%

3 msk

Majonnäs, lätt 30%

2 msk

Gräslök

1 msk

Stenbitsrom (caviar)

50 g

Dill

1 knippe(n)

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av och dela i mindre bitar.
  2. Hacka ägg, skalad lök, äpple, gräslök och 1 msk dill.
  3. Blanda samman alla ingredienser utom sill, ägg och rom. Vänd sedan försiktigt ner sill och ägg. Lägg upp i snapsglas och garnera med stenbitsrom och resterande dill.