Foto av Skaldjur i het sås från WW ViktVäktarna

Skaldjur i het sås

7
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Fantastiskt smakrika skaldjur serverade till ris och sallad. Men låt dem bara värmas upp, ligger de i såsen för länge blir de lätt sega.

Ingredienser

Skalade räkor

1 dl

Kräftstjärtar

1 dl

Purjolök

1 bit(ar)

Paprika

½ st

Rapsolja

1 tsk

Curry

1 tsk

Krossade tomater

1 dl

Sweet chilisås

½ msk

Ris, kokt

1½ dl

Instruktioner

  1. Strimla purjo och paprika. Hetta upp oljan, tillsätt curry och purjo. Låt det fräsa 1-2 minuter, tillsätt paprika och låt det fräsa med en stund. Rör ner tomater, chilisås, smaksätt med salt och peppar. Låt det sjuda en stund. Vänd ner skaldjuren och låt de bli varma. Servera med ris och sallad.