Skaldjursgryta från Genova
8
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Skaldjursgryta med saffran och tomat. Otroligt god och färgrik rätt, som passar bra höst och vinter när man behöver mat som värmer!
Ingredienser
Fiskbuljong
8 dl
Vin, vitt torrt
2 dl
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
4 dl
Olivolja
2 tsk
Tomatpuré
1 msk
Saffran
2 pkt, 1-2 pkt
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Potatis
200 g
Palsternacka
2 medelstor(t)/medelstora
Skalade räkor
200 g
Kräftstjärtar
200 g
Salladslök
8 st, 1 knippe
Matlagningsyoghurt 8%
4 msk