Foto av Skinklasagne från WW ViktVäktarna

Skinklasagne

7
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
45 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
God lasagne som sköter sig själv i ugnen medan du gör en blandad sallad att servera till.

Ingredienser

Aubergine

1 medelstor(t)/medelstora

Zucchini (squash)

1 medelstor(t)/medelstora

Lök

2 st, gul/gula

Paprika

2 st

Olivolja

2 tsk

Krossade tomater

1 förp

Tomatpuré

3 msk

Vatten

1½ dl

Grönsaksbuljongtärning

1 st

Oregano

1 tsk

Örtkryddor

3 msk

Skinka

200 g, rökt

Lasagneplattor, torkade

8 st

Tomat

4 st

Ost riven 17%

2 dl

Salt

1 tsk

Peppar

1 krm

Instruktioner

  1. Skär grönsakerna i mindre bitar och hacka löken grovt. Fräs alltsammans i olja. Krydda med salt och peppar. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, vatten, buljongtärning och låt det puttra samman till en röra. Smaka av med kryddor. Skiva skinkan. Varva grönsaksröra, lasagneplattor och skinka. Avsluta med grönsaksröra, skivade tomater och riven ost. Grädda i 225 grader i nedre delen av ugnen, ca 30 minuter. Garnera med örtkryddor, t ex rosmarin.