Foto av Snittar med rostbiff och stekt ägg från WW ViktVäktarna

Snittar med rostbiff och stekt ägg

6
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Smarriga snittar med rostbiff - en perfekt förrätt eller lyxigt mellanmål!

Ingredienser

Kapris

1 msk

Rostbiff

8 skiva(or)

Yoghurt naturell 0,5%

1½ dl

Kvarg naturell 1%

3 msk

Gräslök

1 msk

Senap

1 tsk

Rapsolja

2 tsk

Ägg

4 st

Sallad

15 g, 4 blad lollo rosso sallad

Rågbröd grovt med hela korn

4 skiva(or), stor(t)

Instruktioner

  1. Låt kaprisen rinna av, ta vara på spadet. Skär rostbiffen i fina strimlor. Rör ihop yoghurt, kvarg och 1 tsk kaprisspad. Vänd ner rostbiff och kapris, krydda med gräslök, senap, salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek äggen. Lägg sallad på brödet och rostbiffssalladen ovanpå. Servera med stekt ägg.