Foto av Spenat- och potatisfrittata från WW ViktVäktarna

Spenat- och potatisfrittata

3
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Ett enkelt och smarrigt recept på potatisfrittata. Passar perfekt som en enkel lunch. Servera gärna tillsammans med en sallad.

Ingredienser

Potatis

6 st, kokta, kalla

Lök

1 medelstor(t)/medelstora, rödlök

Vitlök

1 klyfta(or)

Svamp

150 g

Spenat, färsk

200 g, tinad

Rapsolja

1 msk

Ägg

4 st

Vatten

4 msk

Muskotnöt

1 krm

Instruktioner

  1. Skiva potatis och svamp. Hacka lök och vitlök.
  2. Stek lök, vitlök och svamp i olja någon minut. Lägg på potatisskivor.
  3. Krama ur spenaten väl och lägg över potatisen.
  4. Vispa upp ägg, vatten, salt, peppar och muskot. Häll det över blandningen i stekpannan. Stek på låg värme tills äggen har stelnat. Rör om så att det rinner ner i potatisen. Dela i bitar och servera.