Foto av Spenatpasta med kassler från WW ViktVäktarna

Spenatpasta med kassler

9
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Trött på vanlig pasta i alla de former? Här får du tips på en god äkta spenatpasta som gör det lilla extra till kasslern.

Ingredienser

Pasta okokt (makaroner)

½ dl

Purjolök

1 bit(ar)

Spenat, förvälld/fryst

100 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Mjölk 0,5%

¾ dl

Salt

1 krm

Peppar

1 krm

Ost riven 17%

2 msk

Kassler (fett bortskuret)

3 skiva(or)

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt förpackningen. Strimla purjolök, fräs purjon och spenat i margarin. Häll på mjölk och krydda med salt och peppar. Låt sjuda på svag värme ca 5 minuter. Rör ner grönsaker och ost i pastan. Servera med bräckt kassler.