Foto av Stekt kalkonschnitzel med rostade grönsaker från WW ViktVäktarna

Stekt kalkonschnitzel med rostade grönsaker

6
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Saftig kalkonbröstfilé kryddad med vitlök, chilipeppar, parmesanost och basilika. Visst låter det spännande? Testa denna kalkonfavorit du också.

Ingredienser

Pasta kokt (makaroner)

6 dl

Kalkonbröstfilé

500 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Paprika

2 st, röd

Paprika

1 st, gul

Lök

2 st, gul/gula

Chilipeppar

2 st, röd/röda

Vitlök

4 klyfta(or)

Olivolja

2 tsk

Cocktailtomater

250 g

Basilika

2 msk, färsk, hackad

Parmesanost

1 msk

Ruccola

2 dl

Salt

1 tsk

Peppar

1 krm

Instruktioner

  1. Skär paprikor, lök, chilipeppar och vitlöksklyftor i grova bitar. Lägg i en smord form, ringla över olja. Sätt in i ugn 175° ca 15 min. Fyll på med tomater och sätt in ytterligare 10-15 min. Tag ut formen, blanda ner ruccola i den kokta pastan och blanda med grönsakerna. Smaksätt med salt, peppar och basilika. Strö över parmesanost. Stek kalkonschnitzlarna, smaksätt med salt och peppar.