Foto av Svamp- och kamutvetewok med syltad rödlök från WW ViktVäktarna

Svamp- och kamutvetewok med syltad rödlök

18
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Vegetarisk wok med syltad rödlök som du med fördel kan har gjort tidigare, och även servera till andra rätter. Supergott!

Ingredienser

Matvete okokt

2 dl, kamutvete

Lök

2 st, röd/röda

Lök

1 st, gul/gula

Rapsolja

1 msk

Svamp

200 g

Broccoli

2 stånd

Vitlök

2 klyfta(or)

Vatten

2 dl

Socker

2 dl

Vitvinsvinäger

1½ dl

Instruktioner

  1. Börja med att göra den syltade rödlöken. Skär rödlöken i strimlor. Koka upp vatten, socker och vinäger. Lägg i rödlöken. Smaka av med salt och peppar. Låt stå och dra i minst en timme. Koka kamutvetet. Hacka lök och vitlök fint. Bryn dem i oljan. Skär svampen i bitar och lägg ner i löken. Dela broccolin i mindre bitar och låt steka med. Häll i kamutvetet och låt fräsa med. Krydda med salt och peppar. Servera woken med den syltade löken.