Foto av Svamp- och spenatsallad från WW ViktVäktarna

Svamp- och spenatsallad

3
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Fetaost och svamp är väldigt goda vänner. Välj din egen favoritssvamp så blir denna sallad en riktig hit!

Ingredienser

Spenat, förvälld/fryst

35 g, 1/2 påse babyspenat

Sallad

35 g, 1/2 påse machésallad

Svamp

200 g

Rotselleri

1 bit(ar)

Rädisor

10 st, 1 knippe

Salladsost (feta) 10%

100 g

Matlagningsyoghurt 8%

1½ dl

Vitlök

1 klyfta(or)

Instruktioner

  1. Skölj spenat och sallad, låt det rinna av. Dela svampen i mindre bitar och stek i en fettsnål stekpanna under omrörning. Skala och strimla selleri och skiva rädisorna. Blanda samman allt i en skål. Mosa 100 g fetaost max 10% och blanda med 1 ½ dl matlagningsyoghurt, 1 pressad vitlöksklyfta, salt och peppar.