[{"type":"span","children":[{"text":"Kom igång redan idag"}]}]
Nå dina mål i vinter med rutiner som håller i längden!
Foto av Svamp- och tomatsallad från WW ViktVäktarna

Svamp- och tomatsallad

3
Point(s)
Total tid
20 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En sallad med asiatisk touch, servera som sidorätt eller ät som lättare lunch.

Ingredienser

Champinjoner

600 g, färsk

Tomat

8 st, små gärna plommon

Salladslök

5 st, 1 knippe

Risvinäger

½ dl

Ingefära

1 msk, färsk, riven

Japansk soja

3½ msk, japansk

Honung, flytande

2 msk

Sallad

200 g, salladsmix

Instruktioner

  1. Ansa och klyfta champinjonerna, skölj och tärna tomaterna. Skär salladslöken i lagom tunna, sneda skivor. Lägg svamp, tomat och lök i en skål. Blanda vinäger, ingefära, soja och honung och häll det i skålen, blanda väl. Låt stå ca 15 minuter. Häll bort vätskan och blanda ner salladen Servera genast.