Svampburgare med soltorkade tomater och chèvrespread
11
Points®
Total tid
1 tim 15 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Vegetariska burgare tar ofta längre tid än klassiska färsburgare, dock ofta väl värda den tiden! Men på fredagskvällen när man kommer hem vill vi ju ofta att det ska gå snabbt, så var schysst mot dig själv och gör smeten färdig kvällen innan. Då går det snabbt även med dessa burgare och fredagsmyset blir ännu längre!
Ingredienser
Lök
1 st, gul/gula
Vitlök
1 klyfta(or)
Champinjoner
200 g
Rapsolja
1 tsk
Soltorkade tomater i olja, avrunna
8 st
Vita bönor, konserv
1 burk(ar), avrunnen/avrunnet
Ströbröd (skorpmjöl)
½ dl
Äggvita
2 st
Bladpersilja
½ knippe(n)
Rapsolja
2 tsk
Färskost 11%
100 g
Getost (chèvre)
50 g
Bröd ljust/vitt, typ lantbröd
4 skiva(or), gärna surdeg
Ruccola
70 g
Lök
1 st, röd/röda