[{"type":"span","children":[{"text":"Kom igång redan idag"}]}]
Nå dina mål i vinter med rutiner som håller i längden!
Foto av Svampcarbonara från WW ViktVäktarna

Svampcarbonara

9
Point(s)
Total tid
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
God, krämig pasta med svamp och parmesan. I raketfart!

Ingredienser

Pasta okokt (typ spaghetti)

250 g

Schalottenlök

2 st

Svamp

400 g, t.ex. ostronskivling och kantareller

Rapsolja

2 tsk

Äggula

3 st

Parmesanost

50 g

Instruktioner

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Spara lite av kokvattnet.
  2. Finhacka lök och skiva svamp.
  3. Värm olja i en djup panna och stek lök och svamp tills den är mjuk, krydda med lite salt och peppar. Ta från värmen.
  4. Vispa upp äggulor och blanda ner dem i pannan tillsammans med pasta och lite pastavatten. Blanda runt tills allt är varmt.
  5. Hyvla över parmesan med en potatisskalare och lite grovmalen svartpeppar.