Foto av Svamppanna med kyckling från WW ViktVäktarna

Svamppanna med kyckling

6
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Enkel och snabblagad rätt med milda smaker som passar hela familjen.

Ingredienser

Ris, okokt

2 dl

Lök

1 medelstor(t)/medelstora

Champinjoner

200 g

Kantareller

200 g

Kycklingbröstfilé

500 g

Rapsolja

2 tsk

Cocktailtomater

200 g

Kycklingbuljong

1 dl

Kvarg naturell 1%

2 dl

Persilja

1 msk, hackad

Instruktioner

  1. Koka riset. Skala och hacka löken. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn kycklingbitarna runt om. Tillsätt lök och svamp och låt det fräsa med ca 5 minuter. Krydda med salt och peppar. Dela tomaterna i kvartar, lägg ner i pannan och låt de fräsa med 2-3 minuter. Tillsätt buljongen och låt det puttra ca 5 minuter. Vänd ner kvargen och låt allt bli varmt. Strö över persilja och servera med ris.