Foto av Tacofisk med bulgur från WW ViktVäktarna

Tacofisk med bulgur

9
8
8
SmartPoints per portion
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Spännande fiskrätt med tacosås och tortilla chips! Extra matig och god rätt med bulgur.

Ingredienser

Torsk

600 g, eller annan vit fisk

Margarin flytande 80%

1 tsk

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

2½ dl

Tacosås (salsa)

1½ dl, medium

Ost riven 17%

2 dl

Tortillachips

2 dl

Bulgur, okokt

2 dl

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta.
  2. Blanda matgrädde med salsa och riven ost. Häll blandningen över fisken. Gratinera i ugn i ca 30 minuter. Lägg på krossade tortillachips när det återstår 10 minuter av tillagningen.
  3. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
  4. Servera fisken med bulgur, sallad och ev salsan som blev över.