Tacos med quinoapanerad torsk
9
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fisktacos, kanske den mest populära tacon efter fredagsklassikern med köttfärs? Här fylls majstortillabröd med krispiga quinoa- och parmesanpanerade fiskpinnar, en coleslaw med limesmak och en god mango- och tomatsalsa. Hej fredag (eller vilken dag du nu väljer att äta dem)!
Ingredienser
Quinoa, okokt
¾ dl
Parmesanost
½ dl
Ströbröd (skorpmjöl)
½ dl
Vetemjöl
⅓ dl
Ägg
1 st
Torsk
400 g
Vitkål
100 g
Rödkål, färsk
100 g
Morot
1 medelstor(t)/medelstora
Lime
1 st
Majonnäs, lätt 30%
¾ dl
Koriander
2 msk
Mango
1 st
Cocktailtomater
100 g
Chilipeppar
1 st, röd/röda
Majstortillabröd
4 medelstor(t)/medelstora