Foto av Tagliatelle med lövbiff och tomat från WW ViktVäktarna

Tagliatelle med lövbiff och tomat

11
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Snabblagad pastarätt med lövbiff, champinjoner och tomater. Perfekt att laga vardagkvällar när hungern är alltför stor.

Ingredienser

Pasta okokt (typ spaghetti)

300 g, tagliatelle

Lövbiff

400 g

Lök

2 medelstor(t)/medelstora, små

Vitlök

2 klyfta(or), 1 msk tunt skivad

Olivolja

4 tsk

Champinjoner

200 g

Krossade tomater

4 dl

Instruktioner

  1. Strimla lövbiffen tunt, skär löken i tunna båtar och dela svampen. Hetta upp en kastrull med 2 tsk olja, fräs försiktigt lök, vitlök och svamp. Häll på tomaterna och låt det puttra 5 minuter, smaka av med salt, peppar och eventuellt en nypa socker. Hetta upp ett stekjärn med resterande olja och stek lövbiffen hastigt på hög värme, krydda med salt och svartpeppar. Lägg upp på tallrikar, börja med pasta, lägg sedan på såsen och avsluta med köttet. Servera med sallad.