Teriyakilax med äggnudlar
11
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
35 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Lax och äggnudlar med smak av Teriyakisås. Servera med en fräsch sallad och en skiva citron!
Ingredienser
Lax
500 g
Äggnudlar okokta
250 g
Salladslök
5 st, 1 knippe
Vitlök
2 klyfta(or), 1 msk hackad
Rapsolja
1 tsk
Japansk soja
1 dl, japansk
Vatten
6 msk
Socker
2 msk
Honung, flytande
1 msk
Vitvinsvinäger
2 tsk
Vitlökspulver
½ tsk
Ingefära
½ tsk, torkad
Majsstärkelse (redning)
1 msk, 1-2 msk
Sallad
100 g
Citron
1 st