Teriyakiwok med krispig tofu
9
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Att smula sönder tofun istället för att skära den är ett toppentips på att få den riktig krispig. Ett annat tips på krispig tofu är att panera den i majsmjöl. Här gör vi båda sakerna och det blir en väldigt smarrig tofu! Tillsammans med risnudlar, en massa grönsaker, ägg och teriyakisås är det en riktigt mumsig vegowok.
Ingredienser
Risnudlar okokta
180 g
Tofu, fast
400 g
Majsmjöl
2 msk
Chilipulver
2 tsk
Vitlökspulver
1 tsk
Salt
1 tsk
Broccoli
1 stånd
Morot
4 medelstor(t)/medelstora
Lök
1 st, röd/röda
Sesamolja
1 msk
Teriyakisås
1½ dl
Vitlök
1 klyfta(or)
Ägg
2 st