Foto av Thailändsk biffsallad med ryggbiff från WW ViktVäktarna

Thailändsk biffsallad med ryggbiff

9
9
9
SmartPoints per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En oemotståndlig kött- och nudelrätt som är färdig på ett kick!

Ingredienser

Risnudlar okokta

180 g

Lime

2 st

Rapsolja

4 tsk

Japansk soja

2 msk

Honung, flytande

½ tsk

Ryggbiff nöt

500 g

Salladslök

1 knippe(n)

Chilipeppar

1 st, röd/röda

Instruktioner

  1. Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda ihop rivet skal och saft från lime med 3 tsk rapsolja, soja och honung. Häll tre fjärdedelar av dressingen på de avrunna nudlarna och blanda runt.
  3. Hetta upp en panna med 1 tsk rapsolja och stek ryggbiffen hastigt. Låt vila 5 minuter och skär sedan upp.
  4. Strimla salladslök och finhacka chili.
  5. Lägg upp nudlar på ett fat och toppa med köttet, salladslök och chili. Ringla över resterande dressing och servera med limeklyftor.

Anteckning

Du kan byta ut ryggbiff mot kycklingfilé eller lax.