Foto av Tomat- och ostgratinerad kyckling med pasta från WW ViktVäktarna

Tomat- och ostgratinerad kyckling med pasta

6
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fyllda kycklingfiléer gratinerade i ugn, så gott! Servera till tomat- och paprikapasta.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

500 g, 4 filéer

Grillkrydda

1 tsk

Paprikapulver

1 tsk

Soltorkade tomater, torra

6 st, blötlagda

Skinka

100 g, rökt

Pasta okokt (makaroner)

2 dl, gärna risoni

Salladslök

1 st, eller purjolök

Paprika

1 st, gul

Tomat

2 st

Vitlök

1 klyfta(or)

Cottage cheese, naturell 4%

2 dl, gärna med chilismak

Instruktioner

  1. Ansa filéerna och skär en skåra att lägga fyllningen i. Krydda med grillkrydda och paprikapulver. Lägg i en ugnssäker form och tillaga i ugn 225° ca 20 min. Finhacka soltorkade, blötlagda tomater, bryn hackad skinka och blanda samman med cottage cheese. Lägg fyllningen i skåran. Gratinera ytterligare några minuter tills fyllningen fått fin färg. Koka pastan. Finhacka lök och vitlök och bryn i en stekpanna. Hacka paprika och tomat, vänd sedan ner detta i den färdigkokta avrunna pastan och servera detta till de fyllda kycklingfiléerna.