Foto av Tonfisk med ris- och paprikasallad från WW ViktVäktarna

Tonfisk med ris- och paprikasallad

6
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Den perfekta lunchen. En fräsch sallad med tonfisk och ris som kan serveras med en god dressing. Både gott och mättande.

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Lök

1 medelstor(t)/medelstora

Paprika

1 st

Gurka

1 bit(ar)

Yoghurt naturell 0,5%

1 dl

Rapsolja

1 tsk

Vitvinsvinäger

1 tsk

Tonfisk i vatten

1 burk(ar), avrunnen/avrunnet

Instruktioner

  1. Koka ris. Strimla/tärna lök, paprika och gurka. Blanda samman yoghurt, olja, vinäger och smaka av med salt och peppar. Blanda ris, grönsaker och tonfisk och servera med dressingen