Torsk- och bönbiffar med tartarsås
7
Points®
Total tid
1 tim
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
8
Svårighetsgrad
Medel
Fiskbiffar är toppen att göra mycket av och ta fram till lunchen eller middagen när det ska gå snabbt. Dessa är dessutom fyllda med potatis och limabönor för att de ska bli riktigt matiga. Funkar fint att bara servera till en sallad, men vill du ha en matigare middag är de så klart goda i hamburger- eller pitabröd också!
Ingredienser
Potatis
400 g
Vatten
1 liter
Citron
1 st
Svartpeppar
½ tsk, hela korn
Bladpersilja
3 stjälk(ar)
Torsk
800 g
Cornichons
80 g
Gräslök
2 msk, hackad
Senap (dijon)
2 msk
Limabönor, konserv
1 förp
Panko ströbröd
1½ dl
Olivolja
1 msk
Schalottenlök
1 st
Inlagd gurka
½ dl
Kapris
4 msk
Bladpersilja
4 msk
Gräddfil 12%
3 dl
Majonnäs, lätt 30%
1 dl