Torsk med krispig chorizo och rostad potatis
9
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Detta ska du bjuda dina vänner på, de kommer bli såå impade (utan att veta att det egentligen är busenkelt)! Torsk toppad med ett krispigt täcke av kryddig och salt chorizo, surdegsbröd, vitlök, persilja och citron. Till det perfekt rostade små potatistärningar och haricots verts som fått steka med vitlök och soltorkade tomater. Visst låter det tokgott?
Ingredienser
Potatis
800 g
Olivolja
1 msk
Persilja
2 tsk, torkad
Chorizo
70 g
Bröd ljust/vitt, typ lantbröd
70 g, surdeg
Bladpersilja
1 knippe(n)
Citron
1 st
Vitlök
2 klyfta(or)
Torsk
500 g
Olivolja
1 tsk
Haricots verts
150 g
Soltorkade tomater i olja, avrunna
3 st