Foto av Torsk med dillsås från WW ViktVäktarna

Torsk med dillsås

6
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Snabblagad fiskrätt med milda smaker.

Ingredienser

Potatis

3 st

Torsk

175 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Yoghurt naturell 0,5%

1 dl

Dill

1 msk, hackad

Spenat, förvälld/fryst

2 dl

Gröna bönor

1½ dl

Lök

½ st, röd/röda

Apelsin

1 st

Äpple

1 medelstor(t)/medelstora

Instruktioner

  1. Koka potatisen. Krydda och stek fisken i margarin. Blanda yoghurt med dill, salt och peppar. Blanda en sallad med spenat, gröna bönor, strimlad lök och apelsin. Servera fisken med potatis, sås, sallad och äpple.