Foto av Torsk och pasta i färger från WW ViktVäktarna

Torsk och pasta i färger

9
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
En riktigt snabblagad pastarätt med torsk och grönsaker. Smaksatt med vitlök och persilja - så gott!

Ingredienser

Torsk

150 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Pasta okokt (typ penne)

1 dl, fjärilar

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Gröna ärter

1 dl

Majs

1 dl

Vitlök

1 klyfta(or)

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

1 dl

Persilja

1 msk

Instruktioner

  1. Koka pastan. Krydda fisken med salt och peppar. Stek den i 1 tsk margarin. Skala och strimla moroten, fräs den i resterande margarin tillsammans med ärtor, majs och vitlök. Häll på grädden och låt det bli varmt. Blanda ner pastan och smaka av med salt och peppar. Strö över persilja och servera till fisken.