Tunnbröd med nötfärsbiffar och picklad lök
12
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
30 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Baka egna tunnbröd, pickla egen lök, blanda ihop en egen vitlökssås och knåda ihop egna kryddiga nötfärsbiffar. Visst, denna rätt är lite pysslig, men det mesta kan du göra kvällen innan och i belöning får du en otroligt smarrig middag som du kommer vilja göra om, och om igen!
Ingredienser
Lök
3 st, röd/röda
Kummin
1 tsk, hela frön
Äppelcidervinäger
1 dl
Socker
1 msk
Salt
1 tsk
Grekisk yoghurt 0%
2 dl
Vitlök
3 klyfta(or)
Citron
1½ st
Bladpersilja
1 knippe(n)
Nötfärs 10%
500 g
Koriander
2 tsk, malen
Spiskummin
1 tsk
Paprikapulver
1 tsk, rökt
Kanel
½ tsk
Vetemjöl
125 g
Bakpulver
1¼ tsk
Grekisk yoghurt 0%
125 g
Rapsolja
1 msk
Sallad
70 g