Foto av Tunnbrödsfavoriter från WW ViktVäktarna

Tunnbrödsfavoriter

7
7
7
SmartPoints per portion
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Tunnbröd med renskav och pepparrotssås. Svensk mat som ändå känns lite exotisk. Smakrikt och gott!

Ingredienser

Renskav

240 g

Margarin flytande 80%

2 msk

Schalottenlök

2 st

Sallad

3 dl, isberg

Tomat

2 st

Gräddfil 12%

4 msk

Fil, lättfil 0,5%

2 msk

Pepparrot

1 msk, riven/rivet

Tunnbröd, mjukt

4 liten(t)/små, á 40 g

Instruktioner

  1. Stek renskav i margarinet enligt anvisning på paketet. Hacka schalottenlöken, tillsätt denna till renskaven (som ska stekas nästan knaprig). Krydda med salt och peppar. Strimla salladen, hacka tomaterna. Blanda gräddfil, fil och pepparrot. Fördela renskav med lök , sallad, tomat på tunnbröden. Klicka på pepparrotsfil. Förpacka i folie eller plast.