Foto av Ugnsbakad Hoki från WW ViktVäktarna

Ugnsbakad Hoki

4
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Fisk och purjolök är fantastiskt gott ihop, krydda med lime och sesamfrön.

Ingredienser

Hoki

150 g

Purjolök

1 bit(ar)

Lime

½ st, 2 tsk saft

Sesamfrön

2 tsk

Timjan

1 msk, färsk

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Gröna ärter

1½ dl

Couscous, kokt

1½ dl

Instruktioner

  1. Strimla purjon, lägg den och fisken i en ugnsform. Krydda fisken med salt, peppar, lime, strö över timjan och sesamfrö. Tillaga i ugn 175° ca 15 minuter. Dela moroten i slantar och koka i lättsaltat vatten. Lägg i ärterna mot slutet. Häll bort vattnet och blanda med couscousen. Servera till fisken.