Foto av Ugnsbakad spetskål från WW ViktVäktarna

Ugnsbakad spetskål

1
1
1
SmartPoints per portion
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Ugnsbakad kål blir otroligt gott! Denna är smaksatt med paprikapulver, chili och spiskummin, men smaksättningen kan givetvis varieras efter smak och vad du ska ha dem till.

Ingredienser

Spetskål

1 huvud(en)

Olivolja

1 msk

Paprikapulver

½ tsk

Chilipulver

¼ tsk

Spiskummin

½ tsk

Salladskrydda

1 tsk

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skär kålen i klyftor. Lägg ner i en påse.
  3. Blanda ihop olja och kryddor. Häll över i påsen och se till att kålen täcks. Sätt in i ugn ca 25 minuter.