Foto av Ugnsbakade frukter med hallon, vaniljkvarg och rostad kokos från WW ViktVäktarna

Ugnsbakade frukter med hallon, vaniljkvarg och rostad kokos

5
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Gör egen vaniljkräm av kvarg, vaniljpulver och honung. Jättegott att servera till ugnsbakad frukt.

Ingredienser

Persika

2 st

Nektarin

2 st

Kvarg naturell 10%

1 dl

Vaniljpulver

½ tsk

Honung

2 msk

Hallon

125 g

Kokosflingor torkade

2 msk, kokoschips

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär frukten i halvor och ta ur kärnor. Lägg på en plåt. Ställ in i ugnen i ca 10 minuter eller tills frukten börjar mjukna. Rör samman kvarg med vanilj och honung. Lägg upp frukten på tallrikar. Lägg i en klick vaniljkräm och färska hallon. Avsluta med att strö över rostade kokoschips.