Ugnsrostade grönsaker med oxfilé
10
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
35 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En riktigt läcker rotfruktslåda som med sin mustiga smak passar utmärkt till oxfilé. Häftig att bjuda på en lördagafton! Doften från rosmarin är så underbar!
Ingredienser
Oxfilé
500 g
Margarin flytande 80%
2 tsk
Morot
5 medelstor(t)/medelstora
Palsternacka
2 medelstor(t)/medelstora
Rotselleri
120 g
Lök
1 st, röd/röda
Paprika
1 st
Paprika
1 st
Rapsolja
2 tsk
Vitlök
1 klyfta(or)
Rosmarin
1 tsk
Pasta kokt (makaroner)
200 g
Fraiche 5%
2 dl
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm