Foto av Varm asiatisk fruktsallad från WW ViktVäktarna

Varm asiatisk fruktsallad

8
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En härlig varm fruktsallad med kokosmjölk och flingor. Serveras med vaniljglass.

Ingredienser

Äpple

2 medelstor(t)/medelstora, gröna

Banan

2 st

Margarin flytande 80%

2 tsk

Russin

2 msk

Kokosflingor torkade

2 msk

Kanel

1 tsk

Farinsocker

2 msk

Kokosmjölk, lätt

4 msk

Glass 10%

2 dl

Instruktioner

  1. Skala och skiva äpple och banan. Lägg margarinet i en varm stekpanna eller wok och fräs äpplet i 1 minut. Rör ner russin, kokos, kanel och farinsocker. Tillsätt kokosmjölken och låt det koka upp, tillsätt därefter bananer. Vänd sedan allt hastigt i pannan och tag sedan bort från värmen. Servera direkt med vaniljglass.