Varmrökt lax med grönsakscarpaccio
3
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Vad är somrigare än en bit varmrökt lax? Inte mycket! Här serverar vi den dessutom med tunt skivade grönsaker, ärter, en otroligt god basilikadressing och saltrostade pumpakärnor.
Ingredienser
Pumpakärnor
4 msk
Basilika
1 knippe(n)
Vitlök
1 klyfta(or), liten
Vatten
2 msk
Citron
½ st
Senap (dijon)
1 tsk
Honung, flytande
1 tsk
Rapsolja
1 msk, kallpressad, gärna med dillsmak
Zucchini (squash)
2 liten(t)/små
Polkabeta
1 st
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Sparris
1 knippe(n)
Gröna ärter
4 dl
Lax varmrökt
600 g